woensdag 20 juni 2007

Overname Nederlandse activiteiten Tiscali door KPN


Enkele weken geleden heeft de NMa (Nederlandse Mededingingsautoriteit) de overname van de Nederlandse activiteiten van Tiscali door KPN goedgekeurd.Op dinsdag 19 juni jl. hebben Tiscali en KPN de verkoop van de Nederlandse activiteiten van Tiscali aan KPN afgerond.

Voor iedereen die nu Tiscali-abonnee is óf recent een Tiscali-abonnement heeft aangevraagd, verandert er op dit moment niets. De abonnees kunnen blijven rekenen op dezelfde service en kwaliteit die ze altijd van Tiscali gewend zijn. Zo blijven de tarieven voor Tiscali ADSL, Tiscali Telefonie en overige aanvullende diensten, de verbinding en de snelheid gelijk. Alle Tiscali-abonnees behouden hun huidige e-mailadressen. Ook Tiscali Customer Services blijft gewoon op de gebruikelijke manieren en tijdens de gebruikelijke openingstijden te bereiken.

Kortom, de huidige Tiscali dienstverlening blijft op dit moment precies zoals die nu is. Mocht er in de toekomst iets veranderen, dan zullen de abonnees hiervan zo snel mogelijk op de hoogte worden gesteld.

Geen opmerkingen: