zondag 8 april 2007

AVG Anti Spyware


De anti-virussoftware van AVG ken je vast wel. Maar wat minder bekend is: AVG biedt ook heel goede gratis anti-spyware software.

AVG heeft deze software niet zelf ontwikkeld, maar ze hebben het bedrijf achter de Ewido Security Suite opgekocht, en biedt deze software nu onder de naam AVG Anti Spyware aan. Een slimme zet, want Ewido was niet erg bekend, maar ontwikkelde software die lovende reacties opriep.

Als je AVG Anti Spyware gebruikt merk je waarom. Het programma vindt zelfs spyware, adware en andere malware die Hitman Pro laat liggen. Een knappe prestatie aangezien dat pakket aan programma's toch een aantal van de meest gebruikte anti-spyware titels bevat.

AVG Anti Spyware is dan ook een uitstekende bescherming tegen trojans, wormen, dialers, hijackers, spyware en keyloggers. Het herkent bekende malware, maar grijpt ook in als er verdachte dingen op de computer gebeuren.

De als gevaarlijk aangemerkte bestanden kunnen door het programma verwijderd worden, of veilig in een afgesloten gedeelte van de computer worden geplaatst.

Geen opmerkingen: