vrijdag 2 maart 2007

Lost: Nieuw seizoen vol mysterie


The Lost Blog is het project van Gilles, Tony en Senne, drie vrienden die samen studeren en natuurlijk hardcore fan van Lost zijn. Tony zorgt voor de videopagina, Gilles voor de foto’s. Senne houdt de laatste nieuwtjes scherp in gaten en legt uit wat Lost zo'n fascinerende serie maakt: “Toen ik de serie voor het eerst zag, was ik onmiddellijk verkocht. Waarschijnlijk komt het door de mengeling van avontuur, mysterie en het exotische. Je kunt echt het onverwachte verwachten.”
“Mijn favoriete personage is Kate. Ze is mysterieus en wispelturig en haar verleden maakt haar des te interessanter. Waarom heeft ze het huis van haar ouders opgeblazen? Kate voelt zich aangetrokken tot Sawyer omdat ze dezelfde achtergrond hebben, maar ze voelt zich ook aangetrokken tot Jack. In de VS wordt gespeculeerd over wie in dit seizoen zal sterven, en de meeste geruchten doen de ronde dat Jack zal sterven. Wat zou ontroerender zijn dan dat Kate eindelijk voor Jack kiest en dat hij dan het loodje legt?”
“Mijn verwachtingen voor dit nieuwe, derde seizoen liggen hoger dan bij het vorige: de komende afleveringen zullen we meer te weten komen over The Others. Ik ben er vrij zeker van dat het vierde seizoen het laatste zal zijn. Want de kijkcijfers in de VS vallen tegen en daar draait alles om kijkcijfers. Maar ook omdat de kijkers het beu zijn om geen antwoorden te krijgen op hun vragen.”
“Iedereen die de vorige seizoen heeft gezien, moet ook zeker naar het derde seizoen kijken - ook al vonden ze het vorige tegenvallen. Er staan in dit seizoen zeker spannende dingen te gebeuren: er komen nieuwe personages bij en nieuwe feiten over het verleden van de overlevenden worden opgerakeld. Er staat veel te gebeuren, maar of we er allemaal een antwoord op krijgen? Dat blijft een mysterie.”
Klik hier voor de link: The Lost Blog

Geen opmerkingen: